Wokrestaurant in Maastricht

Wokparadijs De Kroon

Wokparadijs De Kroon is de plek bij Maastricht om een heerlijke avond wokken te beleven. Bijvoorbeeld met collega’s om een bedrijfsuitje af te sluiten of als afscheidsdiner. Het wokparadijs is eveneens ideaal voor families, gezinnen met kinderen en voor teams van verenigingen. Het is het leukste om met een groep te wokken, maar voor stelletjes is er uiteraard ook altijd ruimte om samen te genieten.

In Wokparadijs De Kroon nabij Maastricht is er altijd sprake van een aangename sfeer. De geur van eten komt je tegemoet net als het gezellige geroezemoes. Het geluid dat de koks maken die druk bezig zijn om het lekkerste eten te bereiden, klinkt als muziek in de oren. Het wokrestaurant is ingericht met eetkraampjes in moderne stijl, maar afgeleid van de eetkraampjes die je op straat ziet in Azië. Dat geeft meteen al het gevoel even in een andere wereld te zijn beland. Een wereld waarin de keuze uit gerechten ruim is en er voor iedereen wat te kiezen valt. Ook voor de jonge kinderen die helemaal zelf hun diner samenstellen. Overigens wordt er voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar een extra lage kinderprijs in rekening gebracht.

Onbeperkt eten in Wokparadijs De Kroon met gerechten van de hoogste kwaliteit. Dat is de ervaring die geboden wordt in dit Aziatisch restaurant, waar het eveneens heerlijk is om Chinees te eten. Gelet op de grote populariteit van het wokrestaurant is het belangrijk dat er vooraf een reservering wordt gemaakt. Het all you can eat restaurant is gevestigd aan de Rijksweg 64 in Margraten op slechts twintig autominuten van Maastricht. Zaalverhuur is mogelijk en vanaf 20 personen is er een interessante groepskorting van toepassing. De arrangementen voor het wokken zijn gebaseerd op maximaal 2,5 uur onbeperkt eten. De drankjes, zoals bier, fris, wijn en koffie zijn inbegrepen in de prijs.