Menu

Wokken

• U stelt zelf uw gerecht samen door zelf de ingrediënten te kiezen.
• Overhandig de kom met ingrediënten aan de kok.
• Kies een van de 8 verschillende oosterse sauzen.
• Laat de kok uw eigen creatie roerbakken in de wok.
• Herhaal dit alles zo vaak u wilt!

niet pikant
licht pikant
medium pikant
zeer pikant

Tokyo saus
Bestaat uit japanse kruiden met zoete soja sake en gember: ideaal voor garnalen en vlees.

Zoetzure saus
is een saus bereid met annanas, gember en limoen: ideaal voor vlees en kip.

Ketjap saus
indonesische kruiden zoete ketjap, knoflook, paprikapoeder en sesamolie: ideaal voor kip- en varkensvlees.

Wokparadijs saus
gecombineerde orientaalse saus gemaakt van tomaten, fruit, chilipepers, knoflook, sesamolie, oesterssaus, gember en barbequesaus: ideaal voor alle soorten vlees en vis.

Kong Bao saus
chinese hoisin saus met chilisaus, knoflook, uien en oestersaus: ideaal voor garnalen en rundvlees.

Tausi saus
chinese kruiden met zwarte sojabonen, knoflook en peper: ideaal voor garnalen en rundvlees.

Thaise kerrie saus
hete peper, gember en groene thaise currypasta met romige cocosmelk en limoenblaadjes: ideaal voor kip- en varkensvlees.

Zwarte pepersaus
bekende saus van uien, knoflook, gember en peper: ideaal voor alle soorten vlees en vis.

Warm buffet

U kunt hier kiezen uit diverse warme gerechten zoals:
• soep
• mini loempia’s
• gefrituurde kipvleugels
• gebakken bananen
• sate’s
• babi pangang
• foe yong hai
• nasi / bami
• mihoen

Mongoolse grill

Hierbij worden de gerechten door de kok voorbereid op een hete plaat of op de grill, dit duurt wat langer dan bij de woktafel!

Nagerecht

Ook voor het nagerecht kunt u terect bij het buffet voor verschillende soorten fruit en ijs.